Extreme Pinball

Power Pinball

Flipperkasten

Kerst flipperkasten

Flipperkasten staan bekend om hun mooie thematiek. Er zijn duizenden thema's, zoals bands en merken, maar ook algemene thema's bijvoorbeeld Jungle.  De thema's zorgen voor de inrichting en sfeer van de automaat en daarbij ook voor de muziek die afgespeeld wordt. Het is dus een belangrijk onderdeel van de flipperkast. Maar behalve bekende bands of films kunnen er ook feestdagen als thema gekozen worden. Wat dacht je van een Kerstflipperkast?

Afbeeldingen

Allereerst valt het uiterlijk van de flipperkast op! Deze zie je immers als je aan komt lopen. De kast en het bord boven de flipperkast zijn voorzien van mooie kleuren en afbeeldingen die passen bij de naam en het thema van de flipperkast. Bij het thema kerst is dit vaak Sneeuw, cadeaus, kerstbomen en kerstlampjes. Een mooie exclusieve afbeelding geeft de kast waarde en zorgt voor een optimale spelbeleving. Wie wordt er nou niet aangetrokken tot een mooi uiterlijk?

Inrichting

Misschien wel het belangrijkste aspect is de inrichting van de kast. Dit kan vele vormen aannemen afhankelijk van het thema. Bij kerst zouden de lampjes vervangen kunnen worden door kerstlampjes. Er zijn veel verschillende flipperkasten met een kerstthema. Zo zijn er flipperkasten waarvan het speelveld een kerstboom is, je bal rolt dus door de boom heen en tikt tegen de kerstballen! De inrichting is essentieel voor de spelbeleving, een interessante inrichting trekt spelers aan en daagt de speler uit!

Muziek

Ook de muziek heeft een grote bijdrage aan de spelbeleving van de speler. In het kerstthema kan het soundboard worden bijgewerkt met kerstbellen en kerstklokken. Ook kunnen samples van de kerstman een leuke toevoeging bieden. De kerstmuziek in een flipperkast maakt spelen prettiger en kan veel effect hebben op de gemoedsstemming van de speler.