Illuminati Flipperspel

Festival Pinball

Extreme Pinball

Pachinko

Pachinko is een naam die in Europa vrij onbekend is. Het is een spelvorm die afkomstig is uit Japan. Het is dan ook niet gek dat Pachinko in Japan mateloos populair is! Pachinko kan in Japan op enorm veel plekken gespeeld worden. Maar wat is Pachinko precies en waarom is het in Japan zo populair terwijl wij er nauwelijks van gehoord hebben? Hieronder wordt antwoordt gegeven op deze vragen, zodat jij op de hoogte bent van deze mateloos populaire game in Japan!

Gokkast

Pachinko is verticaal opgesteld apparaat. Het is eigenlijk een combinatie tussen een Flipperkast en een gokkast. Het is echter slechts beperkt mogelijk om de ballen te sturen. Er kan gekozen worden voor een aantal ballen en ook de snelheid waarmee de ballen worden ingeschoten kan bepaald worden. Verder is het spel vrij passief, hierdoor is het eigenlijk meer een gokkast dan een behendigheidsspel. Dit in tegenstelling van een flipperkast.

Verschil

Het verschil met een flipperkast is dus dat het spel nauwelijks beïnvloed kan worden. Ook wordt er gebruik gemaakt van een groot aantal ballen, oplopend tot zo'n 250 balletjes. De balletjes dienen in een specifiek vakje terecht te komen. Er gaat dan een gokautomaat draaien op het scherm, bij winst ontvang je meer balletjes. Deze balletjes kunnen in Japan ingeleverd worden tegen een product. Slimme Pachinko spelers weten er goederen mee te kopen die op hun plaats weer geld opbrengen.

Pachinko spelen

Pachinko wordt gespeeld in grote arcade hallen in Japan, in Japan is dit een bekende vorm van tijdverdrijf. Het is echter ook mogelijk om Pachinko online te spelen. Dit kan gratis gedaan worden, zodat je kennis maakt met het favoriete spel van Japan zonder kosten te maken! Ben jij net zo gek van Pachinko als de Japanners? Test het op dit pachinko portaal en speel online pachinko, de unieke combinatie tussen gokken en flipperen!